文献
J-GLOBAL ID:202002249119047365
整理番号:20A0330320
ブラジルクリームチーズ用のポリプロピレン共重合体工業的注入カップの性質に及ぼす清澄剤の影響【JST・京大機械翻訳】
Influence of clarifying agent on the properties of polypropylene copolymer industrially injected cups for Brazilian cream cheese
著者 (4件):
Drummond Camila F.
(Materials and Metallurgical Engineering Department, Polytechnic School, University of Sao Paulo (USP), Sao Paulo, Brazil)
,
Damas Mayra Stephanie P.
(Chemical Engineering Department, Federal University of Santa Catarina (UFSC), Florianopolis, Santa Catarina, Brazil)
,
Merlini Claudia
(Federal University of Santa Catarina (UFSC), Blumenau, Santa Catarina, Brazil)
,
Battisti Rodrigo
(Federal Institute of Education, Science and Technology of Santa Catarina (IFSC), Criciuma, Santa Catarina, Brazil)
資料名:
International Journal of Plastics Technology
(International Journal of Plastics Technology)
巻:
23
号:
2
ページ:
170-176
発行年:
2019年
JST資料番号:
W4485A
ISSN:
0972-656X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)