前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:202002249365456645   整理番号:20A2124923

フレーバを改良するためのアラスカのPollockフレームの超高圧処理により支援された酵素加水分解の最適化【JST・京大機械翻訳】

Optimization of the Enzymatic Hydrolysis Assisted by Ultra-high Pressure Processing of Alaska Pollock Frame for Improving Flavour
著者 (18件):
Zhu Wenhui
(College of Food Science and Engineering, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, China)
Zhu Wenhui
(National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products. Jinzhou, Liaoning, China)
Zhu Wenhui
(The Fresh Food Storage and Processing Technology Research Institute of Liaoning Provincial Universities. Jinzhou, Liaoning, China)
Zhu Lunwei
(College of Food Science and Engineering, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, China)
Zhu Lunwei
(National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products. Jinzhou, Liaoning, China)
Zhu Lunwei
(The Fresh Food Storage and Processing Technology Research Institute of Liaoning Provincial Universities. Jinzhou, Liaoning, China)
Yang Wanlin
(College of Food Science and Engineering, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, China)
Yang Wanlin
(National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products. Jinzhou, Liaoning, China)
Yang Wanlin
(The Fresh Food Storage and Processing Technology Research Institute of Liaoning Provincial Universities. Jinzhou, Liaoning, China)
Bu Ying
(College of Food Science and Engineering, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, China)
Bu Ying
(National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products. Jinzhou, Liaoning, China)
Bu Ying
(The Fresh Food Storage and Processing Technology Research Institute of Liaoning Provincial Universities. Jinzhou, Liaoning, China)
Li Jianrong
(College of Food Science and Engineering, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, China)
Li Jianrong
(National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products. Jinzhou, Liaoning, China)
Li Jianrong
(The Fresh Food Storage and Processing Technology Research Institute of Liaoning Provincial Universities. Jinzhou, Liaoning, China)
Li Xuepeng
(College of Food Science and Engineering, Bohai University, Jinzhou, Liaoning, China)
Li Xuepeng
(National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products. Jinzhou, Liaoning, China)
Li Xuepeng
(The Fresh Food Storage and Processing Technology Research Institute of Liaoning Provincial Universities. Jinzhou, Liaoning, China)

資料名:
Journal of Aquatic Food Product Technology  (Journal of Aquatic Food Product Technology)

巻: 29  号:ページ: 567-576  発行年: 2020年 
JST資料番号: W0548A  ISSN: 1049-8850  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。