文献
J-GLOBAL ID:202002251717631418
整理番号:20A1949115
新規常在分離株Bacillus sp.EKT1によるセレンナノ粒子の合成に及ぼすプロセス条件と酵母エキスの影響とナノ粒子のキャラクタリゼーション【JST・京大機械翻訳】
Effects of process conditions and yeast extract on the synthesis of selenium nanoparticles by a novel indigenous isolate Bacillus sp. EKT1 and characterization of nanoparticles
著者 (2件):
Akcay Fikriye Alev
(Faculty of Engineering, Department of Food Engineering, Sakarya University, Sakarya, Turkey)
,
Avci Ayse
(Faculty of Engineering, Department of Food Engineering, Sakarya University, Sakarya, Turkey)
資料名:
Archives of Microbiology
(Archives of Microbiology)
巻:
202
号:
8
ページ:
2233-2243
発行年:
2020年
JST資料番号:
A0450A
ISSN:
0302-8933
CODEN:
AMICCW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)