文献
J-GLOBAL ID:202002252526088902
整理番号:20A1791943
Escherichia coliにおけるd-グルコシドのd-グルコシドへの相互変換を促進するエピメラーゼ,YcjRの構造と反応機構【JST・京大機械翻訳】
Structure and Reaction Mechanism of YcjR, an Epimerase That Facilitates the Interconversion of d-Gulosides to d-Glucosides in Escherichia coli
著者 (6件):
Mabanglo Mark F.
(Department of Chemistry, Texas A&M University, Texas, United States)
,
Huddleston Jamison P.
(Department of Chemistry, Texas A&M University, Texas, United States)
,
Mukherjee Keya
(Department of Biochemistry & Biophysics, Texas A&M University, Texas, United States)
,
Taylor Zane W.
(Department of Biochemistry & Biophysics, Texas A&M University, Texas, United States)
,
Raushel Frank M.
(Department of Chemistry, Texas A&M University, Texas, United States)
,
Raushel Frank M.
(Department of Biochemistry & Biophysics, Texas A&M University, Texas, United States)
資料名:
Biochemistry
(Biochemistry)
巻:
59
号:
22
ページ:
2069-2077
発行年:
2020年
JST資料番号:
B0270B
ISSN:
0006-2960
CODEN:
BICHAW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)