文献
J-GLOBAL ID:202002253052702741
整理番号:20A0281820
エンバクβ-グルカンによる飼料粘度の増加は,胃における液体の通過速度を低下させ,成長中のブタの消化物の物理化学的性質に影響する【JST・京大機械翻訳】
Increased diet viscosity by oat β-glucans decreases the passage rate of liquids in the stomach and affects digesta physicochemical properties in growing pigs
著者 (5件):
Schop M.
(Animal Nutrition Group, Wageningen University, PO Box 338, 6700 AH Wageningen, the Netherlands)
,
Schop M.
(Wageningen Livestock Research, Wageningen University & Research, PO Box 338, 6700 AH Wageningen, the Netherlands)
,
Jansman A. J. M.
(Wageningen Livestock Research, Wageningen University & Research, PO Box 338, 6700 AH Wageningen, the Netherlands)
,
de Vries S.
(Animal Nutrition Group, Wageningen University, PO Box 338, 6700 AH Wageningen, the Netherlands)
,
Gerrits W. J. J.
(Animal Nutrition Group, Wageningen University, PO Box 338, 6700 AH Wageningen, the Netherlands)
資料名:
Animal
(Animal)
巻:
14
号:
2
ページ:
269-276
発行年:
2020年
JST資料番号:
W1725B
ISSN:
1751-7311
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)