文献
J-GLOBAL ID:202002253350385226
整理番号:20A0476528
イネの炭素および酸素安定同位体組成と糊化温度の気候変化に対する長期応答【JST・京大機械翻訳】
Long-term responses to climate change of the carbon and oxygen stable isotopic compositions and gelatinization temperature of rice
著者 (3件):
Akamatsu Fumikazu
(National Research Institute of Brewing, 3-7-1 Kagamiyama, Higashi-Hiroshima, Hiroshima 739-0046, Japan)
,
Okuda Masaki
(National Research Institute of Brewing, 3-7-1 Kagamiyama, Higashi-Hiroshima, Hiroshima 739-0046, Japan)
,
Fujii Tsutomu
(National Research Institute of Brewing, 3-7-1 Kagamiyama, Higashi-Hiroshima, Hiroshima 739-0046, Japan)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
315
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)