文献
J-GLOBAL ID:202002253465331389
整理番号:20A0015595
Acacia蜂蜜真正性の追跡におけるNMR炭水化物プロファイル【JST・京大機械翻訳】
NMR carbohydrate profile in tracing acacia honey authenticity
著者 (5件):
Schievano Elisabetta
(Department of Chemical Sciences, University of Padova, via Marzolo 1, 35131 Padova, Italy)
,
Sbrizza Marco
(Department of Chemical Sciences, University of Padova, via Marzolo 1, 35131 Padova, Italy)
,
Zuccato Valentina
(Department of Chemical Sciences, University of Padova, via Marzolo 1, 35131 Padova, Italy)
,
Piana Lucia
(Piana Ricerca e Consulenza s.r.l. a socio unico, Via Umbria 41, 40024 Castel San Pietro Terme, BO, Italy)
,
Tessari Marco
(Institute for Molecules and Materials, Radboud University, Heyendaalseweg 135, 6525 AJ Nijmegen, the Netherlands)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
309
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)