文献
J-GLOBAL ID:202002253730385971
整理番号:20A2086242
酵素構造化脂肪に基づく油-水エマルションのレオロジー及び物理的解析【JST・京大機械翻訳】
Rheological and physical analysis of oil-water emulsion based on enzymatic structured fat
著者 (4件):
Kowalska Malgorzata
(Faculty of Chemical Engineering and Commodity Science, Kazimierz Pulaski University of Technology and Humanities, Radom, Poland)
,
Krzton-Maziopa Anna
(Faculty of Chemistry, Warsaw University of Technology, Warsaw, Poland)
,
Babut Monika
(Faculty of Chemical Engineering and Commodity Science, Kazimierz Pulaski University of Technology and Humanities, Radom, Poland)
,
Mitrosz Paulina
(Faculty of Chemical Engineering and Commodity Science, Kazimierz Pulaski University of Technology and Humanities, Radom, Poland)
資料名:
Rheologica Acta
(Rheologica Acta)
巻:
59
号:
10
ページ:
717-726
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0158A
ISSN:
0035-4511
CODEN:
RHEAAK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)