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文献
J-GLOBAL ID:202002254548362974   整理番号:20A1097413

貯蔵後のスクロース,マルトースおよびトレハロースと混合した米澱粉に基づくフィルムの特性の変化【JST・京大機械翻訳】

Change in characteristics of film based on rice starch blended with sucrose, maltose, and trehalose after storage
著者 (2件):
Ploypetchara Thongkorn
(Dept. of Applied Biological Science (Food Science), The United Graduate School of Agricultural Sciences, Ehime Univ., 2393 Ikenobe, Miki-cho, Kita-gun, Kagawa, 761-0795, Japan)
Gohtani Shoichi
(Dept. of Applied Biological Science, Faculty of Agriculture, Kagawa Univ., 2393 Ikenobe, Miki-cho, Kita-gun, Kagawa, 761-0795, Japan)

資料名:
Journal of Food Science  (Journal of Food Science)

巻: 85  号:ページ: 1470-1478  発行年: 2020年 
JST資料番号: C0005A  ISSN: 0022-1147  CODEN: JFDSAZ  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: アメリカ合衆国 (USA)  言語: 英語 (EN)
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