文献
J-GLOBAL ID:202002254548362974
整理番号:20A1097413
貯蔵後のスクロース,マルトースおよびトレハロースと混合した米澱粉に基づくフィルムの特性の変化【JST・京大機械翻訳】
Change in characteristics of film based on rice starch blended with sucrose, maltose, and trehalose after storage
著者 (2件):
Ploypetchara Thongkorn
(Dept. of Applied Biological Science (Food Science), The United Graduate School of Agricultural Sciences, Ehime Univ., 2393 Ikenobe, Miki-cho, Kita-gun, Kagawa, 761-0795, Japan)
,
Gohtani Shoichi
(Dept. of Applied Biological Science, Faculty of Agriculture, Kagawa Univ., 2393 Ikenobe, Miki-cho, Kita-gun, Kagawa, 761-0795, Japan)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
85
号:
5
ページ:
1470-1478
発行年:
2020年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)