文献
J-GLOBAL ID:202002254573105767
整理番号:20A1948177
異なるコルムサイズを持つアマダンベ由来の粉および澱粉の組成,糊化および熱特性【JST・京大機械翻訳】
Composition, pasting and thermal properties of flour and starch derived from amadumbe with different corm sizes
著者 (2件):
Oyeyinka Samson A.
(Department of Biotechnology and Food Technology, Durban University of Technology, Durban, South Africa)
,
Amonsou Eric O.
(Department of Biotechnology and Food Technology, Durban University of Technology, Durban, South Africa)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
57
号:
10
ページ:
3688-3695
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)