文献
J-GLOBAL ID:202002254597445355
整理番号:20A0881781
コイ魚の非破壊鮮度診断のためのスマート深層学習に基づくアプローチ【JST・京大機械翻訳】
Smart deep learning-based approach for non-destructive freshness diagnosis of common carp fish
著者 (4件):
Taheri-Garavand Amin
(Mechanical Engineering of Biosystems Department, Lorestan University, Khorramabad, Iran)
,
Nasiri Amin
(Department of Mechanical Engineering of Agricultural Machinery, University of Tehran, Karaj, Iran)
,
Banan Ashkan
(Department of Animal Sciences, Lorestan University, Khorramabad, Iran)
,
Zhang Yu-Dong
(Department of Informatics, University of Leicester, Leicester, UK)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
278
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)