文献
J-GLOBAL ID:202002254677657715
整理番号:20A2155852
新鮮チーズの保存に対するPediococcus pentosaceus 147からの無細胞上清を組み込んだキトサンベース可食性コーティングの抗リステリア活性【JST・京大機械翻訳】
Antilisterial activity of chitosan-based edible coating incorporating cell-free supernatant from Pediococcus pentosaceus 147 on the preservation of fresh cheese
著者 (3件):
Jutinico-Shubach Adriana
(Facultad de Ciencias Agrarias, Universidad Nacional de Colombia, Bogota, Colombia)
,
Gutierrez-Cortes Carolina
(Facultad de Ciencias, Universidad Nacional de Colombia, Bogota, Colombia)
,
Suarez Hector
(Instituto de Ciencia y Tecnologia de Alimentos, Universidad Nacional de Colombia, Bogota, Colombia)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
44
号:
9
ページ:
e14715
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)