文献
J-GLOBAL ID:202002255229495326
整理番号:20A2093671
ナツメヤシ飲料のHibiscus sabdariffa L.花とナツメヤシ花粉強化【JST・京大機械翻訳】
Hibiscus sabdariffa L. flower and date palm pollen fortification of date palm spathe beverage
著者 (6件):
ALTamimi Jozaa Z.
(Princess Nourah Bint Abdulrahman University, Riyadh, Saudi Arabia)
,
ALFaris Nora A.
(Princess Nourah Bint Abdulrahman University, Riyadh, Saudi Arabia)
,
Alghamdi Fatima Ail
(Princess Nourah Bint Abdulrahman University, Riyadh, Saudi Arabia)
,
Abu-Hiamed Hind A.
(Princess Nourah Bint Abdulrahman University, Riyadh, Saudi Arabia)
,
ALbadr Nawal A.
(King Saud University, Riyadh, Saudi Arabia)
,
Almousa Lujain Abdulaziz
(Princess Nourah Bint Abdulrahman University, Riyadh, Saudi Arabia)
資料名:
British Food Journal
(British Food Journal)
巻:
122
号:
7
ページ:
2159-2170
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0159A
ISSN:
0007-070X
CODEN:
BFOJA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)