文献
J-GLOBAL ID:202002255273366865
整理番号:20A1097410
機能性食品成分としてのパン酵母とビール酵母の不活性化全細胞からのマンノプロテイン:単離と最適化【JST・京大機械翻訳】
Mannoproteins from inactivated whole cells of baker’s and brewer’s yeasts as functional food ingredients: Isolation and optimization
著者 (3件):
Li Jin
(Dept. of Food Science and Agricultural Chemistry, Macdonald Campus, McGill Univ., Sainte-Anne-de-Bellevue, Quebec, H9X 3V9, Canada)
,
Karboune Salwa
(Dept. of Food Science and Agricultural Chemistry, Macdonald Campus, McGill Univ., Sainte-Anne-de-Bellevue, Quebec, H9X 3V9, Canada)
,
Asehraou Abdeslam
(Laboratory of Biochemistry and Biotechnology, Faculty of Sciences, Mohammed Premier Univ., Oujda, 60000, Morocco)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
85
号:
5
ページ:
1438-1449
発行年:
2020年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)