文献
J-GLOBAL ID:202002255635371977
整理番号:20A0767627
生地とグルテンの特性に及ぼす大豆蛋白質の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of soy proteins on characteristics of dough and gluten
著者 (4件):
Zhang Yingying
(School of Food Science and Technology, Henan University of Technology, Zhengzhou 450001, China)
,
Guo Xingfeng
(School of Food Science and Technology, Henan University of Technology, Zhengzhou 450001, China)
,
Shi Changshuo
(School of Food Science and Technology, Henan University of Technology, Zhengzhou 450001, China)
,
Ren Cong
(School of Food Science and Technology, Henan University of Technology, Zhengzhou 450001, China)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
318
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)