文献
J-GLOBAL ID:202002255726933401
整理番号:20A2224354
A-アミラーゼ酵素を用いたココヤム(Xanthosoma Sagittifolium)澱粉からのマルトデキストリンの生産【JST・京大機械翻訳】
Production of Maltodextrin from Cocoyams (Xanthosoma Sagittifolium) Starch Using A-Amylase Enzyme
著者 (3件):
Rosida D F
(Departement of Food Technology, Faculty of Engineering Universitas Pembangunan Nasional Veteran Jawa Timur, Surabaya 60294, Indonesia)
,
Djajati S
(Departement of Food Technology, Faculty of Engineering Universitas Pembangunan Nasional Veteran Jawa Timur, Surabaya 60294, Indonesia)
,
Susanti F S
(Departement of Food Technology, Faculty of Engineering Universitas Pembangunan Nasional Veteran Jawa Timur, Surabaya 60294, Indonesia)
資料名:
Journal of Physics: Conference Series
(Journal of Physics: Conference Series)
巻:
1569
号:
4
ページ:
042052 (6pp)
発行年:
2020年
JST資料番号:
W5565A
ISSN:
1742-6588
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)