文献
J-GLOBAL ID:202002256297639640
整理番号:20A0276210
4°Cでの貯蔵中のチョウザメ(Acipenser gueldenstaedtii)鮮度の評価のためのケモメトリックツールと結合した標的化および非標的化技術【JST・京大機械翻訳】
Targeted and untargeted techniques coupled with chemometric tools for the evaluation of sturgeon (Acipenser gueldenstaedtii) freshness during storage at 4 °C
著者 (10件):
Boughattas Ferdaous
(Univ. Artois, EA 7394, ICV-Institut Charles VIOLLETTE, F-62300, Lens, France)
,
Vilkova Daria
(Univ. Artois, EA 7394, ICV-Institut Charles VIOLLETTE, F-62300, Lens, France)
,
Vilkova Daria
(Astrakhan State Univ. R-414056, Astrakhan, Russia)
,
Kondratenko Elena
(Astrakhan State Univ. R-414056, Astrakhan, Russia)
,
Karoui Romdhane
(Univ. Artois, EA 7394, ICV-Institut Charles VIOLLETTE, F-62300, Lens, France)
,
Karoui Romdhane
(INRA, USC 1281, F-59000, France)
,
Karoui Romdhane
(ISA, F-59000, Lille, France)
,
Karoui Romdhane
(Ulco, F-62200, Boulogne sur Mer, France)
,
Karoui Romdhane
(Univ. Lille, F-59000, Lille, France)
,
Karoui Romdhane
(ADRIANOR, F-62217, Tilloy Les Mofflaines, France)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
312
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)