文献
J-GLOBAL ID:202002258606626431
整理番号:20A2790451
スペインカナリア諸島の高消費の規制および非規制葉菜における硝酸塩含量の評価:リスク評価【JST・京大機械翻訳】
Evaluation of nitrate contents in regulated and non-regulated leafy vegetables of high consumption in the Canary Islands, Spain: Risk assessment
著者 (4件):
Martin Leon Veronica
(Public Health Laboratory of Las Palmas, Canary Health Service, Las Palmas de Gran Canaria, 35004, Spain)
,
Luzardo Octavio P.
(Public Health Laboratory of Las Palmas, Canary Health Service, Las Palmas de Gran Canaria, 35004, Spain)
,
Luzardo Octavio P.
(Toxicology Unit, Research Institute of Biomedical and Health Sciences (IUIBS), Universidad de Las Palmas de Gran Canaria, Paseo Blas Cabrera S/n, 35016, Las Palmas de Gran Canaria, Spain)
,
Luzardo Octavio P.
(Spanish Biomedical Research Center in Physiopathology of Obesity and Nutrition (CIBERObn), Spain)
資料名:
Food and Chemical Toxicology
(Food and Chemical Toxicology)
巻:
146
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
B0937A
ISSN:
0278-6915
CODEN:
FCTOD7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)