文献
J-GLOBAL ID:202002259080904751
整理番号:20A2218837
改良調理ストーブ(ICS)の性能を強化するための包括的なレビューと系統的アプローチ【JST・京大機械翻訳】
A comprehensive review and a systematic approach to enhance the performance of improved cookstove (ICS)
著者 (5件):
Memon Shebaz A.
(Mechanical Engineering Department, Institute of Technology, Nirma University, Ahmedabad, Gujarat, India)
,
Jaiswal Meet S.
(Mechanical Engineering Department, Institute of Technology, Nirma University, Ahmedabad, Gujarat, India)
,
Jain Yuvan
(Mechanical Engineering Department, Institute of Technology, Nirma University, Ahmedabad, Gujarat, India)
,
Acharya Vaibhav
(Mechanical Engineering Department, Institute of Technology, Nirma University, Ahmedabad, Gujarat, India)
,
Upadhyay Darshit S.
(Mechanical Engineering Department, Institute of Technology, Nirma University, Ahmedabad, Gujarat, India)
資料名:
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry
(Journal of Thermal Analysis and Calorimetry)
巻:
141
号:
6
ページ:
2253-2263
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0095C
ISSN:
1388-6150
CODEN:
JTHEA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)