文献
J-GLOBAL ID:202002259147594335
整理番号:20A0982099
オーム加熱による微生物不活性化:文献レビューと異なるプロセス変数の影響【JST・京大機械翻訳】
Microbial inactivation by ohmic heating: Literature review and influence of different process variables
著者 (3件):
Mueller Wagner Augusto
(Federal University of Rio Grande do Sul (UFRGS), Chemical Engineering Department, Rua Ramiro Barcelos, 2777, 90037-007, Porto Alegre, RS, Brazil)
,
Ferreira Marczak Ligia Damasceno
(Federal University of Rio Grande do Sul (UFRGS), Chemical Engineering Department, Rua Ramiro Barcelos, 2777, 90037-007, Porto Alegre, RS, Brazil)
,
Sarkis Julia Ribeiro
(Federal University of Rio Grande do Sul (UFRGS), Chemical Engineering Department, Rua Ramiro Barcelos, 2777, 90037-007, Porto Alegre, RS, Brazil)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
99
ページ:
650-659
発行年:
2020年
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)