文献
J-GLOBAL ID:202002259238688062
整理番号:20A0664765
Triticum aestivumとTriticum spelta種のパン製造の可能性【JST・京大機械翻訳】
Bread making potential of Triticum aestivum and Triticum spelta species
著者 (3件):
Podolska Grazyna
(Department of Cereal Crop Production Institute of Soil Science and Plant Cultivation - State Research Institute, Pulawy, 24-100, Czartoryskich 8, Poland)
,
Aleksandrowicz Edyta
(Department of Cereal Crop Production Institute of Soil Science and Plant Cultivation - State Research Institute, Pulawy, 24-100, Czartoryskich 8, Poland)
,
Szafranska Anna
(Department of Grain Processing and Bakery Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Warsaw, 02-532, Rakowiecka 36, Poland)
資料名:
Open Life Sciences (Web)
(Open Life Sciences (Web))
巻:
15
号:
1
ページ:
30-40
発行年:
2020年
JST資料番号:
U8098A
ISSN:
2391-5412
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)