文献
J-GLOBAL ID:202002259651837958
整理番号:20A0134665
標準ホエー蛋白質分離物とホエー蛋白質分離物プラス新規技術の間の食後血漿アミノ酸応答【JST・京大機械翻訳】
Postprandial Plasma Amino Acid Responses Between Standard Whey Protein Isolate and Whey Protein Isolate Plus Novel Technology
著者 (4件):
Sharp Matthew H
(Applied Science & Performance Institute, Department of Research, Tampa, FL, USA)
,
Stefan Matthew W
(Applied Science & Performance Institute, Department of Research, Tampa, FL, USA)
,
Lowery Ryan P
(Applied Science & Performance Institute, Department of Research, Tampa, FL, USA)
,
Wilson Jacob M
(Applied Science & Performance Institute, Department of Research, Tampa, FL, USA)
資料名:
Nutrition and Metabolic Insights
(Nutrition and Metabolic Insights)
巻:
12
ページ:
1178638819827970
発行年:
2019年
JST資料番号:
W5358A
ISSN:
1178-6388
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)