文献
J-GLOBAL ID:202002262805068368
整理番号:20A2488423
改良された機能性のための食品を構造化するための酵素ベース戦略【JST・京大機械翻訳】
Enzyme-Based Strategies for Structuring Foods for Improved Functionality
著者 (3件):
Zeeb Benjamin
(Department of Food Physics and Meat Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, 70599 Stuttgart, Germany; email: j.weiss@uni-hohenheim.de)
,
McClements David Julian
(Department of Food Science, University of Massachusetts, Amherst, Massachusetts 01003)
,
Weiss Jochen
(Department of Food Physics and Meat Science, Institute of Food Science and Biotechnology, University of Hohenheim, 70599 Stuttgart, Germany; email: j.weiss@uni-hohenheim.de)
資料名:
Annual Review of Food Science and Technology
(Annual Review of Food Science and Technology)
巻:
8
ページ:
21-34
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2420A
ISSN:
1941-1413
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)