文献
J-GLOBAL ID:202002263044738646
整理番号:20A2292450
Pleutorus eryngiiのモモおよびチェリー培養からのラッカーゼの精製,生化学的キャラクタリゼーションおよび脱色効率:比較研究【JST・京大機械翻訳】
Purification, Biochemical Characterization and Decolorization Efficiency of Laccases from Peach and Cherry Cultures of Pleutorus eryngii: A Comparative Study
著者 (2件):
Akpinar Merve
( Chemistry Department, Graduate School of Natural and Applied Sciences, Dokuz Eyluel University, Buca-Izmir, Turkey)
,
Urek Raziye Ozturk
( Chemistry Department, Biochemistry Division, Faculty of Science, Dokuz Eyluel University, Buca-Izmir, Turkey)
資料名:
Protein and Peptide Letters
(Protein and Peptide Letters)
巻:
27
号:
7
ページ:
623-634
発行年:
2020年
JST資料番号:
W3645A
ISSN:
0929-8665
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
不明 (ARE)
言語:
英語 (EN)