文献
J-GLOBAL ID:202002263246297615
整理番号:20A0422967
置換および発酵期間変動を伴う黄色ポンピングキン(Cucurbita moschata)伝統的蒸しケーキ(Bolu kukus)の特性化学および物理【JST・京大機械翻訳】
Characteristic chemical and physical of yellow pumpkin (Cucurbita moschata) traditional steamed cake (bolu kukus) with substitution and fermentation duration variation
著者 (5件):
Handayani A M
(Food Industrial Technology Department, Politeknik Negeri Jember, Jl. Mastrip PO. Box 164 Jember, Indonesia)
,
Apriliyanti M W
(Food Industrial Technology Department, Politeknik Negeri Jember, Jl. Mastrip PO. Box 164 Jember, Indonesia)
,
Supriyadi
(Agriculture Production Departement, Politeknik Negeri Jember, Jl. Mastrip PO. Box 164 Jember, Indonesia)
,
Firgiyanto R
(Agriculture Production Departement, Politeknik Negeri Jember, Jl. Mastrip PO. Box 164 Jember, Indonesia)
,
Mukaromah D
(Food Industrial Technology Department, Politeknik Negeri Jember, Jl. Mastrip PO. Box 164 Jember, Indonesia)
資料名:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
(IOP Conference Series: Earth and Environmental Science)
巻:
411
号:
1
ページ:
012045 (6pp)
発行年:
2020年
JST資料番号:
W5558A
ISSN:
1755-1307
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)