文献
J-GLOBAL ID:202002264094548828
整理番号:20A0381527
レンズマメ(Lens culinaris)蛋白質の機能的,構造的およびレオロジー的性質を修飾するための高圧均質化(HPH)の応用【JST・京大機械翻訳】
Application of high-pressure homogenization (HPH) to modify functional, structural and rheological properties of lentil (Lens culinaris) proteins
著者 (1件):
Saricaoglu Furkan Turker
(Department of Food Engineering, Faculty of Engineering and Natural Science, Bursa Technical University, 16310 Bursa, Turkey)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
144
ページ:
760-769
発行年:
2020年
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)