文献
J-GLOBAL ID:202002264459579550
整理番号:20A0793156
植物蛋白質分離物を特性化するための従来のプロファイリングのためのブロックプロトコル【JST・京大機械翻訳】
Block protocol for conventional profiling to sensory characterize plant protein isolates
著者 (10件):
Cosson Audrey
(Universite Paris-Saclay, INRAE, AgroParisTech, UMR SayFood, 78850 Thiverval Grignon, France)
,
Cosson Audrey
(Roquette Freres, 10 rue haute loge, F-62136 Lestrem, France)
,
Delarue Julien
(Universite Paris-Saclay, INRAE, AgroParisTech, UMR SayFood, 91300 Massy, France)
,
Mabille Anne-Cecile
(Universite Paris-Saclay, INRAE, AgroParisTech, UMR SayFood, 78850 Thiverval Grignon, France)
,
Mabille Anne-Cecile
(Roquette Freres, 10 rue haute loge, F-62136 Lestrem, France)
,
Druon Amandine
(Roquette Freres, 10 rue haute loge, F-62136 Lestrem, France)
,
Descamps Nicolas
(Roquette Freres, 10 rue haute loge, F-62136 Lestrem, France)
,
Roturier Jean-Michel
(Roquette Freres, 10 rue haute loge, F-62136 Lestrem, France)
,
Souchon Isabelle
(Universite Paris-Saclay, INRAE, AgroParisTech, UMR SayFood, 78850 Thiverval Grignon, France)
,
Saint-Eve Anne
(Universite Paris-Saclay, INRAE, AgroParisTech, UMR SayFood, 78850 Thiverval Grignon, France)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
83
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)