文献
J-GLOBAL ID:202002264619421737
整理番号:20A0810028
新鮮カットレッドピタヤ(Hylocereus polyrhizus)のシェルフライフに及ぼすバニラ精油を強化したアルギン酸塩ベース可食性被覆の影響【JST・京大機械翻訳】
Effect of alginate based edible coating enriched with vanilla essential oil on shelf-life of fresh-cut red pitaya (Hylocereus polyrhizus)
著者 (3件):
Utama N A
(Department of Agrotechnology, Faculty of Agriculture, Universitas Muhammadiyah Yogyakarta, Bantul 55183, Special Region of Yogyakarta-Indonesia)
,
Setiawan C K
(Department of Agrotechnology, Faculty of Agriculture, Universitas Muhammadiyah Yogyakarta, Bantul 55183, Special Region of Yogyakarta-Indonesia)
,
Fajri I
(Department of Agrotechnology, Faculty of Agriculture, Universitas Muhammadiyah Yogyakarta, Bantul 55183, Special Region of Yogyakarta-Indonesia)
資料名:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
(IOP Conference Series: Earth and Environmental Science)
巻:
458
号:
1
ページ:
012046 (11pp)
発行年:
2020年
JST資料番号:
W5558A
ISSN:
1755-1307
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)