前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:202002264635027393   整理番号:20A2456358

アズキ(Vigna angularis)の芳香プロファイルに及ぼすフライイング,ロースティング及び煮沸の影響及びビスケットのフレーバ及び官能特性を改善するためのアズキ及びミレット粉の可能性【JST・京大機械翻訳】

Effects of frying, roasting and boiling on aroma profiles of adzuki beans (Vigna angularis) and potential of adzuki bean and millet flours to improve flavor and sensory characteristics of biscuits
著者 (19件):
Bi Shuang
(College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
Bi Shuang
(National Engineering Research Center for Fruit & Vegetable Processing, Beijing 100083, China)
Bi Shuang
(Key Laboratory of Fruit & Vegetable Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100083, China)
Wang Aojidong
(College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
Wang Aojidong
(National Engineering Research Center for Fruit & Vegetable Processing, Beijing 100083, China)
Wang Aojidong
(Key Laboratory of Fruit & Vegetable Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100083, China)
Lao Fei
(College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
Lao Fei
(National Engineering Research Center for Fruit & Vegetable Processing, Beijing 100083, China)
Lao Fei
(Key Laboratory of Fruit & Vegetable Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100083, China)
Shen Qun
(College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
Shen Qun
(National Engineering Research Center for Fruit & Vegetable Processing, Beijing 100083, China)
Shen Qun
(Key Laboratory of Fruit & Vegetable Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100083, China)
Liao Xiaojun
(College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
Liao Xiaojun
(National Engineering Research Center for Fruit & Vegetable Processing, Beijing 100083, China)
Liao Xiaojun
(Key Laboratory of Fruit & Vegetable Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100083, China)
Zhang Pangzhen
(School of Agriculture and Food, Faculty of Veterinary and Agriculture Sciences, The University of Melbourne, Parkville 3010 VIC, Australia)
Wu Jihong
(College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China)
Wu Jihong
(National Engineering Research Center for Fruit & Vegetable Processing, Beijing 100083, China)
Wu Jihong
(Key Laboratory of Fruit & Vegetable Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100083, China)

資料名:
Food Chemistry  (Food Chemistry)

巻: 339  ページ: Null  発行年: 2021年 
JST資料番号: H0766A  ISSN: 0308-8146  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。