文献
J-GLOBAL ID:202002264934493251
整理番号:20A0981001
赤キャベツ(Brassica oleracea var.capitata f. rubra)におけるグルコシノレート分解に影響を及ぼす国内沸騰およびサラダ調製習慣【JST・京大機械翻訳】
Domestic boiling and salad preparation habits affect glucosinolate degradation in red cabbage (Brassica oleracea var. capitata f. rubra)
著者 (1件):
Hanschen Franziska S.
(Plant Quality and Food Security, Leibniz Institute of Vegetable and Ornamental Crops (IGZ) e.V., Theodor-Echtermeyer-Weg 1, 14979 Grossbeeren, Germany)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
321
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)