文献
J-GLOBAL ID:202002264987293805
整理番号:20A1190077
20年間のタスクfMRIにおけるサンプル特性変化の経験的評価:味覚および食物研究からの例【JST・京大機械翻訳】
Empirical assessment of changing sample-characteristics in task-fMRI over two decades: An example from gustatory and food studies
著者 (4件):
Yeung Andy W. K.
(Oral and Maxillofacial Radiology, Applied Oral Sciences and Community Dental Care, Faculty of Dentistry, The University of Hong Kong, Hong Kong, China)
,
Wong Natalie S. M.
(Oral and Maxillofacial Surgery, Faculty of Dentistry, The University of Hong Kong, Hong Kong, China)
,
Eickhoff Simon B.
(Institute of Systems Neuroscience, Medical Faculty, Heinrich Heine University Duesseldorf, Duesseldorf, Germany)
,
Eickhoff Simon B.
(Institute of Neuroscience and Medicine, Brain & Behaviour (INM-7), Research Centre Juelich, Juelich, Germany)
資料名:
Human Brain Mapping
(Human Brain Mapping)
巻:
41
号:
9
ページ:
2460-2473
発行年:
2020年
JST資料番号:
W2600A
ISSN:
1065-9471
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)