文献
J-GLOBAL ID:202002265168889499
整理番号:20A2491793
3つのダイズ子孫系列の調理豆硬度のDNAマーカー利用選抜評価
DNA marker-assisted evaluation of cooked bean hardness of three soybean progeny lines
著者 (6件):
Toda Kyoko
(NARO Institute of Crop Science (NICS))
,
Kato Shin
(NARO Tohoku Agricultural Research Center)
,
Hirata Kaori
(NARO Tohoku Agricultural Research Center)
,
Kikuchi Akio
(NARO Tohoku Agricultural Research Center)
,
Nihei Yumi
(NARO Institute of Crop Science (NICS))
,
Hajika Makita
(NARO Institute of Crop Science (NICS))
資料名:
Breeding Science
(Breeding Science)
巻:
70
号:
4
ページ:
487-493(J-STAGE)
発行年:
2020年
JST資料番号:
Y0311B
ISSN:
1344-7610
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)