文献
J-GLOBAL ID:202002265891140730
整理番号:20A2150571
熱分解プロセスによるカカオ果実殻からの生物活性化合物の合成とキャラクタリゼーション【JST・京大機械翻訳】
Synthesis and characterization of bioactive compound from Cocoa fruit shell by pyrolysis process
著者 (2件):
Wijaya M
(Department of Chemistry, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, Universitas Negeri Makassar, Indonesia)
,
Wiharto M
(Department of Biology, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, Universitas Negeri Makassar, Indonesia)
資料名:
Journal of Physics: Conference Series
(Journal of Physics: Conference Series)
巻:
1567
号:
2
ページ:
022025 (7pp)
発行年:
2020年
JST資料番号:
W5565A
ISSN:
1742-6588
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)