文献
J-GLOBAL ID:202002266187413223
整理番号:20A1067022
ミンチ肉中の偽和物を検出し定量化するためのハイパースペクトルイメージングと機械学習法の応用【JST・京大機械翻訳】
Application of Hyperspectral Imaging and Machine Learning Methods to Detect and Quantify Adulterants in Minced Meats
著者 (3件):
Rady Ahmed
(Department of Biosystems and Agricultural Engineering, University of Kentucky, Lexington, KY, USA)
,
Rady Ahmed
(Department of Agricultural and Biosystems Engineering, Alexandria University, Alexandria, Egypt)
,
Adedeji Akinbode A.
(Department of Biosystems and Agricultural Engineering, University of Kentucky, Lexington, KY, USA)
資料名:
Food Analytical Methods
(Food Analytical Methods)
巻:
13
号:
4
ページ:
970-981
発行年:
2020年
JST資料番号:
W4367A
ISSN:
1936-976X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)