文献
J-GLOBAL ID:202002266631164679
整理番号:20A0279243
食品における食用昆虫蛋白質の使用:その機能特性に関連する課題と問題【JST・京大機械翻訳】
The use of edible insect proteins in food: Challenges and issues related to their functional properties
著者 (2件):
Gravel Alexia
(Department of Food Sciences, Institute of Nutrition and Functional Foods (INAF), Laval University, Quebec, Quebec, G1V 0A6, Canada)
,
Doyen Alain
(Department of Food Sciences, Institute of Nutrition and Functional Foods (INAF), Laval University, Quebec, Quebec, G1V 0A6, Canada)
資料名:
Innovative Food Science and Emerging Technologies
(Innovative Food Science and Emerging Technologies)
巻:
59
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
W3212A
ISSN:
1466-8564
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)