文献
J-GLOBAL ID:202002267626740108
整理番号:20A0473716
食事性アラキドン酸およびマラバーレッドスナッパー(Lutjanus malabaricus)稚魚における成長能力,健康および組織脂肪酸に及ぼす影響【JST・京大機械翻訳】
Dietary arachidonic acid and the impact on growth performance, health and tissues fatty acids in Malabar red snapper (Lutjanus malabaricus) fingerlings
著者 (5件):
Chee Wei-Ling
(Fish Nutrition Laboratory, School of Biological Sciences, Universiti Sains Malaysia, 11800 Penang, Malaysia)
,
Turchini Giovanni M.
(School of Life and Environmental Sciences, Deakin University, Geelong, VIC 3216, Australia)
,
Teoh Chaiw-Yee
(Fish Nutrition Laboratory, School of Biological Sciences, Universiti Sains Malaysia, 11800 Penang, Malaysia)
,
Teoh Chaiw-Yee
(Department of Agricultural and Food Science, Faculty of Science, Universiti Tunku Abdul Rahman, Kampar, Perak, Malaysia)
,
Ng Wing-Keong
(Fish Nutrition Laboratory, School of Biological Sciences, Universiti Sains Malaysia, 11800 Penang, Malaysia)
資料名:
Aquaculture
(Aquaculture)
巻:
519
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0784A
ISSN:
0044-8486
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)