文献
J-GLOBAL ID:202002268225190961
整理番号:20A1906668
糖化ストレスとアンチエイジング:15.糖化ストレスの調節 3.食品からのAGE摂取の削減
Glycative stress and anti-aging: 15. Regulation of Glycative stress. 3. Reduction of AGEs intake from food.
著者 (2件):
Yagi Masayuki
(Anti-Aging Medical Research Center and Glycative Stress Research Center, Graduate School of Life and Medical Sciences, Doshisha University)
,
Yonei Yoshikazu
(Anti-Aging Medical Research Center and Glycative Stress Research Center, Graduate School of Life and Medical Sciences, Doshisha University)
資料名:
Glycative Stress Research (Web)
(Glycative Stress Research (Web))
巻:
7
号:
1
ページ:
70-74(J-STAGE)
発行年:
2020年
JST資料番号:
U0817A
ISSN:
2188-3610
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)