文献
J-GLOBAL ID:202002268306937000
整理番号:20A2132324
白色腐朽菌によるリグノセルロースバイオマスの処理のための食品保存剤使用と低温蒸煮を組み合わせた新規殺菌法【JST・京大機械翻訳】
Novel sterilization method combining food preservative use and low temperature steaming for treatment of lignocellulosic biomass with white rot fungi
著者 (2件):
Sasaki Chizuru
(Faculty of Bioscience and Bioindustry, Tokushima University, 2-1 Minamijosanjima-cho, Tokushima 770-8513, Japan)
,
Yamanaka Sayuri
(Faculty of Bioscience and Bioindustry, Tokushima University, 2-1 Minamijosanjima-cho, Tokushima 770-8513, Japan)
資料名:
Industrial Crops and Products
(Industrial Crops and Products)
巻:
155
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
W0732A
ISSN:
0926-6690
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)