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文献
J-GLOBAL ID:202002268679339238   整理番号:20A0498874

解凍過程における冷凍牛肉の保水性に及ぼす高電圧電場プロセスパラメータの影響【JST・京大機械翻訳】

Effects of High-Voltage Electric Field Process Parameters on the Water-Holding Capacity of Frozen Beef during Thawing Process
著者 (5件):
Zhang Yaming
( College of Science, Inner Mongolia University of Technology, Hohhot, China)
Ding Changjiang
( College of Science, Inner Mongolia University of Technology, Hohhot, China)
Ni Jiabao
( College of Science, Inner Mongolia University of Technology, Hohhot, China)
Song Zhiqing
( College of Science, Inner Mongolia University of Technology, Hohhot, China)
Zhao Rui
( College of Science, Inner Mongolia University of Technology, Hohhot, China)

資料名:
Journal of Food Quality  (Journal of Food Quality)

巻: 2019  ページ: Null  発行年: 2019年 
JST資料番号: A0984B  ISSN: 0146-9428  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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