文献
J-GLOBAL ID:202002268763722314
整理番号:20A1948798
Escherichia coliにおけるペルニシンのペリプラスム産生とその高熱安定性の決定因子【JST・京大機械翻訳】
Periplasmic production of pernisine in Escherichia coli and determinants for its high thermostability
著者 (4件):
Bahun Miha
(Department of Food Science and Technology, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, Ljubljana, Slovenia)
,
Hartman Kevin
(Department of Food Science and Technology, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, Ljubljana, Slovenia)
,
Poklar Ulrih Natasa
(Department of Food Science and Technology, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, Ljubljana, Slovenia)
,
Poklar Ulrih Natasa
(Centre of Excellence for Integrated Approaches in Chemistry and Biology of Proteins (CIPKeBiP), Ljubljana, Slovenia)
資料名:
Applied Microbiology and Biotechnology
(Applied Microbiology and Biotechnology)
巻:
104
号:
18
ページ:
7867-7878
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0764A
ISSN:
0175-7598
CODEN:
EJABDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)