文献
J-GLOBAL ID:202002269267749663
整理番号:20A0205921
ナイロン6ナノ繊維膜上に固定化した酵母によるブドウジュース発酵のモニタリングのための等温熱量測定【JST・京大機械翻訳】
Isothermal calorimetry for monitoring of grape juice fermentation with yeasts immobilized on nylon-6 nanofibrous membranes
著者 (3件):
Morozova Ksenia
(Faculty of Science and Technology, Free University of Bozen-Bolzano, Bolzano, Italy)
,
Armani Mariachiara
(Faculty of Science and Technology, Free University of Bozen-Bolzano, Bolzano, Italy)
,
Scampicchio Matteo
(Faculty of Science and Technology, Free University of Bozen-Bolzano, Bolzano, Italy)
資料名:
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry
(Journal of Thermal Analysis and Calorimetry)
巻:
139
号:
1
ページ:
375-382
発行年:
2020年
JST資料番号:
H0095C
ISSN:
1388-6150
CODEN:
JTHEA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)