文献
J-GLOBAL ID:202002269548839935
整理番号:20A1015472
食品選択に対する低エネルギー食事対メニューエネルギーラベリングの社会経済的位置と有効性の増加の影響:仮想ファーストフードレストランにおける2つの無作為化対照試験【JST・京大機械翻訳】
Socioeconomic position and the impact of increasing availability of lower energy meals vs. menu energy labelling on food choice: two randomized controlled trials in a virtual fast-food restaurant
著者 (3件):
Marty Lucile
(Department of Psychological Sciences, University of Liverpool, Liverpool, UK)
,
Jones Andrew
(Department of Psychological Sciences, University of Liverpool, Liverpool, UK)
,
Robinson Eric
(Department of Psychological Sciences, University of Liverpool, Liverpool, UK)
資料名:
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity (Web)
(International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity (Web))
巻:
17
号:
1
ページ:
1-11
発行年:
2020年
JST資料番号:
U7499A
ISSN:
1479-5868
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)