文献
J-GLOBAL ID:202002269822349507
整理番号:20A0322130
食用きのこHericium erinaceumからの凝乳粗酵素を用いて調製したチーズによる真菌増殖阻害
Fungal Growth Inhibition by Cheese Prepared Using Milk-clotting Crude Enzymes from the Edible Mushroom Hericium erinaceum
著者 (6件):
KISHIMOTO Munekazu
(Univ. Yamanashi, Yamanashi, JPN)
,
NAKAMURA Kazuo
(Univ. Yamanashi, Yamanashi, JPN)
,
TASAKI Takuto
(Univ. Yamanashi, Yamanashi, JPN)
,
MATSUMOTO Kinya
(Univ. Yamanashi, Yamanashi, JPN)
,
NAKANO Rina
(Univ. Yamanashi, Yamanashi, JPN)
,
TANIMOTO Morimasa
(Univ. Yamanashi, Yamanashi, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
26
号:
1
ページ:
93-99
発行年:
2020年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)