文献
J-GLOBAL ID:202002270512114166
整理番号:20A0567950
マヨネーズにおける飼料化および安定化剤としてのイエローフィンマグロ赤肉からの蛋白質加水分解物【JST・京大機械翻訳】
Protein hydrolysate from yellowfin tuna red meat as fortifying and stabilizing agent in mayonnaise
著者 (7件):
Unnikrishnan Parvathy
(ICAR-Central Institute of Fisheries Technology, Kochi, India)
,
Puthenveetil Kizhakkethil Binsi
(ICAR-Central Institute of Fisheries Technology, Kochi, India)
,
Anant Jadhav Madhurima
(ICAR-Central Institute of Fisheries Education, Versova, Mumbai, India)
,
Sivam Visnuvinayagam
(ICAR-Central Institute of Fisheries Technology, Kochi, India)
,
Ashraf P. Muhamed
(ICAR-Central Institute of Fisheries Technology, Kochi, India)
,
Ninan George
(ICAR-Central Institute of Fisheries Technology, Kochi, India)
,
Aliyamveetil Abubacker Zynudheen
(ICAR-Central Institute of Fisheries Technology, Kochi, India)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
57
号:
2
ページ:
413-425
発行年:
2020年
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)