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文献
J-GLOBAL ID:202002271278890940   整理番号:20A1079659

ゲニピン架橋キトサンビーズのレオロジー特性と物理化学特性に及ぼすキトサンの脱アセチル度の影響【JST・京大機械翻訳】

Effect of deacetylation degree of chitosan on rheological properties and physical chemical characteristics of genipin-crosslinked chitosan beads
著者 (5件):
Tavares Loleny
(Institute of Food Science and Technology, Federal University of Rio Grande do Sul, 9500 Bento Goncalves Ave, ZC 91501-970, Porto Alegre, RS, Brazil)
Esparza Flores Eli Emanuel
(Institute of Food Science and Technology, Federal University of Rio Grande do Sul, 9500 Bento Goncalves Ave, ZC 91501-970, Porto Alegre, RS, Brazil)
Rodrigues Rafael Costa
(Institute of Food Science and Technology, Federal University of Rio Grande do Sul, 9500 Bento Goncalves Ave, ZC 91501-970, Porto Alegre, RS, Brazil)
Hertz Plinho Francisco
(Institute of Food Science and Technology, Federal University of Rio Grande do Sul, 9500 Bento Goncalves Ave, ZC 91501-970, Porto Alegre, RS, Brazil)
Norena Caciano Pelayo Zapata
(Institute of Food Science and Technology, Federal University of Rio Grande do Sul, 9500 Bento Goncalves Ave, ZC 91501-970, Porto Alegre, RS, Brazil)

資料名:
Food Hydrocolloids  (Food Hydrocolloids)

巻: 106  ページ: Null  発行年: 2020年 
JST資料番号: E0877B  ISSN: 0268-005X  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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