前のページに戻る この文献は全文を取り寄せることができます
JDreamⅢ複写サービスから文献全文の複写(冊子体のコピー)をお申込みできます。
ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です。
既に、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDをお持ちの方
JDreamⅢ複写サービスのご利用が初めての方
取り寄せる文献のタイトルと詳細
文献
J-GLOBAL ID:202002271466916986   整理番号:20A0967161

超音波処理によるモデルキウイフルーツジュース中のホルクロルフェヌロンの分解【JST・京大機械翻訳】

The degradation of forchlorfenuron in the model kiwifruit juice by ultrasonic treatment
著者 (21件):
Li Minghe
(College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, P.R. China)
Li Minghe
(Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Yangling), Ministry of Agriculture, Yangling, China)
Li Minghe
(National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, China)
Guo Xiaodan
(College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, P.R. China)
Guo Xiaodan
(Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Yangling), Ministry of Agriculture, Yangling, China)
Guo Xiaodan
(National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, China)
Chen Yajing
(College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, P.R. China)
Chen Yajing
(Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Yangling), Ministry of Agriculture, Yangling, China)
Chen Yajing
(National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, China)
Zhang Ke
(College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, P.R. China)
Zhang Ke
(Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Yangling), Ministry of Agriculture, Yangling, China)
Zhang Ke
(National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, China)
Bai Qiao
(College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, P.R. China)
Bai Qiao
(Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Yangling), Ministry of Agriculture, Yangling, China)
Bai Qiao
(National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, China)
Gao Zhenpeng
(College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, P.R. China)
Gao Zhenpeng
(Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Yangling), Ministry of Agriculture, Yangling, China)
Gao Zhenpeng
(National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, China)
Long Fangyu
(College of Food Science and Engineering, Northwest A&F University, Yangling, P.R. China)
Long Fangyu
(Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Agro-products (Yangling), Ministry of Agriculture, Yangling, China)
Long Fangyu
(National Engineering Research Center of Agriculture Integration Test (Yangling), Yangling, China)

資料名:
Journal of Food Processing and Preservation  (Journal of Food Processing and Preservation)

巻: 44  号:ページ: e14424  発行年: 2020年 
JST資料番号: H0774A  ISSN: 0145-8892  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: アメリカ合衆国 (USA)  言語: 英語 (EN)
JDreamⅢ複写サービスとは
JDreamⅢ複写サービスは、学術文献の全文を複写(コピー)して取り寄せできる有料サービスです。インターネットに公開されていない文献や、図書館に収録されていない文献の全文を、オンラインで取り寄せることができます。J-GLOBALの整理番号にも対応しているので、申し込みも簡単にできます。全文の複写(コピー)は郵送またはFAXでお送りします

※ご利用には、G-Searchデータベースサービスまたは、JDreamⅢのIDが必要です
※初めてご利用される方は、JDreamⅢ複写サービスのご案内をご覧ください。