文献
J-GLOBAL ID:202002272321338543
整理番号:20A2496186
Gum arabic側鎖末端を分解するFusarium oxysporum由来4-O-α-L-ラムノシル-β-D-グルクロニダーゼの反応特性解析
Characteristics of a Fusarium oxysporum 4-O-α-L-rhamnosyl-β-D-glucuronidase acting on the terminal structure of gum arabic side chain
著者 (9件):
吉條美由
(大阪府大 大学院)
,
近藤辰哉
(大阪府大 大学院)
,
中屋愼
(阪府大 院 研究推進機構)
,
中屋愼
(大手前栄養製菓学院専門学校)
,
竹中重雄
(大阪府大 大学院)
,
小竹敬久
(埼玉大 大学院)
,
中澤昌美
(大阪府大 大学院)
,
上田光宏
(大阪府大 大学院)
,
阪本龍司
(大阪府大 大学院)
資料名:
日本農芸化学会大会講演要旨集(Web)
(Proceedings (Online) of the Annual Meeting of Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry (Web))
巻:
2020
ページ:
ROMBUNNO.3C03a05 (WEB ONLY)
発行年:
2020年03月05日
JST資料番号:
U0356A
ISSN:
2186-7976
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)