文献
J-GLOBAL ID:202002274038219073
整理番号:20A0200499
日本の外科的代謝と栄養により開始された介入後の消化器外科のための周術期管理【JST・京大機械翻訳】
Perioperative management for gastrointestinal surgery after instituting interventions initiated by the Japanese Society of Surgical Metabolism and Nutrition
著者 (4件):
Kaibori Masaki
(Department of Surgery, Kansai Medical University, Hirakata, Osaka, Japan)
,
Miyata Go
(Department of Gastroenterological Surgery, Iwate Prefectural Central Hospital, Morioka, Japan)
,
Yoshii Kengo
(Department of Mathematics and Statistics in Medical Sciences, Kyoto Prefectural University of Medicine, Kyoto, Japan)
,
Fukushima Ryoji
(Department of Surgery, Teikyo University School of Medicine, Tokyo, Japan)
資料名:
Asian Journal of Surgery
(Asian Journal of Surgery)
巻:
43
号:
1
ページ:
124-129
発行年:
2020年
JST資料番号:
W3429A
ISSN:
1015-9584
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)