文献
J-GLOBAL ID:202002274748456179
整理番号:20A1686268
カラニャ(Pongamia pinnata)種子からのポンガモールの単離のための実行可能な方法およびその抗炎症活性【JST・京大機械翻訳】
A feasible method for isolation of pongamol from karanja (Pongamia pinnata) seed and its anti-inflammatory activity
著者 (4件):
Rekha M.J.
(Department of Protein Chemistry and Technology, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysuru, 570 020, India)
,
Bettadaiah B.K.
(Department of Spice and Flavor Science, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysuru, 570 020, India)
,
Sindhu Kanya T.C.
(Department of Protein Chemistry and Technology, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysuru, 570 020, India)
,
Govindaraju K.
(Department of Protein Chemistry and Technology, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysuru, 570 020, India)
資料名:
Industrial Crops and Products
(Industrial Crops and Products)
巻:
154
ページ:
Null
発行年:
2020年
JST資料番号:
W0732A
ISSN:
0926-6690
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)