文献
J-GLOBAL ID:202002274812023237
整理番号:20A0272332
第一胃および小腸における栄養素消化性および乳牛のアミノ酸供給に及ぼすエンバクの糊化および剥皮の影響【JST・京大機械翻訳】
Effects of toasting and decortication of oat on nutrient digestibility in the rumen and small intestine and on amino acid supply in dairy cows
著者 (5件):
Panah Farhad M.
(Department of Animal Science, Aarhus University, AU Foulum, PO Box 50, 8830 Tjele, Denmark)
,
Lashkari Saman
(Department of Animal Science, Aarhus University, AU Foulum, PO Box 50, 8830 Tjele, Denmark)
,
Frydendahl Hellwing Anne Louise
(Department of Animal Science, Aarhus University, AU Foulum, PO Box 50, 8830 Tjele, Denmark)
,
Larsen Mogens
(Department of Animal Science, Aarhus University, AU Foulum, PO Box 50, 8830 Tjele, Denmark)
,
Weisbjerg Martin Riis
(Department of Animal Science, Aarhus University, AU Foulum, PO Box 50, 8830 Tjele, Denmark)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
103
号:
2
ページ:
1484-1499
発行年:
2020年
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)